Om Remont

 
 
 
 

Remont ägs och drivs av Renée Knutson.

Renée tränar framförallt för Emmelie Karlsson och Julio Borba. Bägge mycket väl utbildade instruktörer som tillsammans kombinerar den klassiska dressyren med tävlingsdressyren. Dessa två tränare kan ge en fingervisning om Renées syn på ryttare och hästs utbildning.

Renée har en historia av att ta sig an hästar och ryttare med problem, vilket lett till att flera uppgivna hästar och ryttare har hittat ridglädjen igen. Hon är mycket duktig på att se och känna detaljer. Hon kan även hjälpa en ryttare att hitta rätt och känna hur stor skillnad dessa detaljer gör. Hon har en stor pedagogisk förmåga och kan alltid få ryttaren att förstå vad han eller hon känner, behöver rätta till eller bör berömma.


Hon har en passion för ryttaren sits och inverkan och har helt hittat hem i detta i RiBs lära.

En varm rekommendation för deras RiB Academy där vem som helst kan lösa medlemskap och därmed komma åt mängder av utbildning via film.

 

Renée sponsras av Eqvital (Total Horse Feed). Hon är också teamryttare för Hippofysen.

 

"Total Horse Feed är ett kraftfoder som fungerar till alla hästar oavsett ålder och inriktning. Jag kom i kontakt med fodret i samband med min PRE valack Magnum vars mage var helt förstörd av mediciner. Det är det enda foder han fungerat på och hjälpte honom att hålla magen i form då det också just fokuserar på detta.


*Hippofysen erbjuder friskvårdsfrämjande behandlingar för att förebygga skador hos hästen, samt erbjuder vård vid rehabilitering. Sarah, som driver Hippofysen kom jag i kontakt med först genom fodret Total och därefter genom friskvårdsbehandlingar av  mina hästar.

Var finns Remont?


Ca 3mil väster om Västervik, Småland


Mobil nummer


0708 - 444 531


EMAIL


info@remont.se