Om Remont

Remont - utbildar dig & din häst

Kontakta gärna mig via mail eller sms

 
 
 
 

Jag befinner mig i nordöstra Småland nära Gamleby, Vimmerby och Västervik.

Mail: info@remont.se (eller kontaktformuläret)

Mobil: 0708-444 531

Remont ägs och drivs av Renée Knutson.

Numera tränar hon för Julio Borba och har tidigare tränat för Desmond O'Brien. Bägge mycket väl utbildade instruktörer som utbildat många hästar hela vägen och har många elever som också gjort det. Dessa två klassiska tränare kan ge en fingervisning om Renées syn på ryttare och hästs utbildning.

Renée har en historia av att ta sig an hästar och ryttare med problem, vilket lett till att flera uppgivna hästar och ryttare har hittat ridglädjen igen. Hon är mycket duktig på att se och känna detaljer. Hon kan även hjälpa en ryttare att hitta rätt och känna hur stor skillnad dessa detaljer gör. Hon har en stor pedagogisk förmåga och kan alltid få ryttaren att förstå vad han eller hon känner, behöver rätta till eller bör berömma.

 

Renée sponsras av Eqvital/Primero Total Sverige och ingår i Team Total. Hon sponsras också av Equikraft!

 

"Primero Total är ett kraftfoder som fungerar till alla hästar oavsett ålder och inriktning. Jag kom i kontakt med fodret i samband med min PRE valack Magnum vars mage var helt förstörd av mediciner. Det är det enda kraftfoder han fungerat på och hjälpte honom att hålla magen i form då det också just fokuserar på detta. Flera år senare kom jag/vi med i Team Total.

 

Equikraft kom jag i kontakt med då jag hade mitt PRE sto Distinguida som var väldigt känslig i sin rygg. Min JES Flamenco dressyrsadel, som kommer från Equikraft, var den första sadel som fungerade fullt ut på henne. Det är också den enda sadel jag velat behålla efter ett halvårs användande. Numera har jag haft den i flera år och vill absolut inte skiljas från den."

Copyright @ All Rights Reserved